Despre Noi

Suntem pasionati! De stiinta, de medicina, de ceea ce facem!

Ne-am pregatit ca sa fim cat mai buni. Am facut experimente stiintifice, am publicat peste 100 de articole si carti de stomatologie.

Medic dentist specialist, pasionat de endodontie, masters in management sanitar.

Profesor universitar Estetica dentara si Tehnologie ceramica, Facultatea de Medicina, specializarea Medicina dentara respectiv Tehnica dentara la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, doctor in stiinte medicale dentare medic primar stomatologie generala, medic primar protetica dentara.

Nu poti face bine toate serviciile asa ca am adus alaturi de noi profesionisti remarcabili precum dr. Roman Alexandru pentru Chirurgie si dr. Andrei Andronic pentru Ortodontie.


Dr. Roman Alexandru, medic dentist specialist chirurgie oro-maxilo-facială

Dr. Andronic Andrei, medic dentist specialist ortodonție

Dr Săliștean-Filip Ruxandra e cea care se ocupă de programele de igiena dentară. Are un rol extraordinar de important în activitatea noastră fiind resposabilă de activitățile de prevenire a apariției cariilor și a parodontozei. 

Am cautat cei mai performanti tehnicieni. Nu a fost usor dar i-am GASIT! Nu facem rabat de la calitate.

Istoric: Cabinetul ofera servicii stomatologice din 1991, medic fondator dr. Emilia Ionas. Din 1999 au inceput activitatea medicala dr. Mona Ionas si dr. Tiberiu Ionas. Ulterior au venit alaturi de noi dr. Roman Alexandru, Dr. Andronic Andrei, Dr Săliștean-Filip Ruxandra.

Activitatea medicala este desfasurata sub sigla ADHESO Advanced Healthcare Solutions de AMIC SRLSibiu CUI 2456268, J32/570/1991

Suntem aproape de oameni si vrem sa ii sustinem cum stim mai bine:

Fundatia ADHESO

"Respect Incredere Loialitate"

Sibiu str 9 Mai nr 26, CUI 45596656

https://www.fundatiaadheso.ro/

Email fundatiaadheso@gmail.com sau info@fundatiaadheso.ro

Pentru formularul 230 redirectioneaza.ro/fundatia-adheso